Säkra betalningar via Klarna/ Fri frakt om du handlar för 799 kr

Florida water

  • 139 kr

Volym: 221mlDetta är en originalvara direkt från USA.Endast för utvärtes bruk.Florida Water från Murray & Lanman har funnits sedan 1800-talet. Det är urspru

Artikelnummer: 323
Dela

Volym: 221ml

Detta är en originalvara direkt från USA.
Endast för utvärtes bruk.


Florida Water från Murray & Lanman har funnits sedan 1800-talet. Det är ursprungligen en Cologne men har en härlig doft som både män och kvinnor tycker om.

Den har starkt renande kvaliteter och den drar till sig goda andar och energier.
Florida water används vid ritualer, ceremonier eller som heligt vatten.

.Den är också balanserande, stärkande, beskyddande och välsignande.

Florida Water används i magiska och shamanska traditioner i USA. Den används också i Sydamerika och delar av Europa. I södra USA, i synnerhet kring New Orleans, används den flitigt som ett heligt vatten. Både för rening men och för att avkylning på den heta sommarperioden. Där säljs den även på Apotek. 

I vissa traditioner använder man det både som en välsignelse men även som en rening när man gör en helig cirkel eller om man ska visa sin respekt till en kraftplats. Man stänker då ut lite lite Florida Water runt sig eller häller lite på marken.


Används med fördel för att rena tex.:
-Altare, heliga platser, ljus, välsigna hem, kristaller och stenar.
Kan även användas vid muskelvärk, huvudvärk, insektsbett och är mjukgörande efter rakning.

Du kan rena ditt energisystem genom att ta lite Florida Water i handen, gnugga in det i händerna och stryker det runt din kropp eller aura. Ta sedan händerna till ansiktet och ta tre djupa andetag.

Ha den för rening: Ta en liten mäng i handen och stryk runt kroppen eller auran. Gärna över hår och kläder också. Mycket bra att göra innan meditation eller om du ska göra någon ceremoni. Eller om du exempelvis behöver rena dig efter en tung arbetsdag.

Ha den för avkylning - Den har en svalkande effekt under varma dagar. Pröva även när du har feber.

Ha den vid rakning då du kan ha den både före och efter rakning. Det mjuknar upp håret innan och svalkar efteråt. Det har också en sammandragande effekt på dina porer och har en läkande effekt om din hud blir skadad under rakningen.

Efter din träning kan du använda Florida water för att få musklerna att slappna av.

För bästa effekt använder man en sprayflaska.

OBS! Endast för utvärtes bruk!!