Helande regndroppsmassage

Helande regndroppsmassage

Det är samma massageutförande som i regndroppsmassagen, men jag jobbar här samtidigt med healing som grundar och balanserar dig båda i din fysiska och mentala kropp.


Det här är en medicinsk aromaterapi. Alla oljor jag använder kommer från Young Living som tillverkar högkvalitativa eteriska oljor. Regndroppsmassagen har fått sitt namn från att massören droppar ner eteriska oljor på ryggen på kunden, så att detta känns som regndroppar.


Det är en massage som kombinerar lätt beröring med massage av fötter, rygg och nacke. Du får också en varm vetekudde lagd på ryggen för att förstärka oljornas effekt. Den här massagen startar kroppens egen läkeförmåga och oljorna går in i kroppens varenda cell för att arbeta samtidigt som känslocentrumet i hjärnan aktiveras av dofterna.


Den här massagen kan lindra rygg- och nackproblematik, det kan räta ut en sned rygg, om du exempelvis har skolios.


Ditt immunförsvar blir stärkt och din egen läkningsförmåga förbättras. Denna massage rensar också din kropp på slaggprodukter. Har du lätt för att få förkylning kan massagen hjälpa till då den bekämpar virus och bakterier och stärker ditt immunförsvar.

Stress lindras och du känner dig avslappnad, samtidigt som du får energi.


Massagen är även bra mot allergier.


Då det används mycket olja rekommenderar jag att du inte tar kläder som du är rädd om.


Bra för:

Stress/mental trötthet

Skolios

Smärta/ kroppslig problematik

Stärka immunförsvaret

Rensa på slaggprodukter

Sluta röka/ äta sötsaker eller andra beroenden

Sömnproblematik

Migrän


Behandlingar:

Helande regndroppsmassage 90 min 800 kr


Tillbaka


Copyright© dininrekraft.se