• Vid köp av 4 valfria rökelser - 15% rabatt på rökelsepinnar och rökelsekoner
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt vid 799:- / Snabb leverans

Regression

 Regression handlar om att gå tillbaka till tidigare liv, eller livet du befinner dig i nu. Detta gör du för att lösa blockeringar och se mönster som du fortsätter att leva efter.

Du kan föra med dig något som kallas cellminnen från tidigare trauman du upplevt. 

När du upplevt något otrevligt eller något du inte har kontroll över så sätter det sig i kroppen. Det har du säkert känt någon gång. Det ilar till i fötterna om du står på en stege och tittar ner. Det blir en klump i magen inför redovisning i skolan. Du upplever panik när du ska bada i en insjö.


Cellminnen är upplevelser som sätter sig i kroppen och dessa förs vidare när din själ förflyttar sig till din nya kropp. Och självklart kan blockeringarna skapas i samma liv du lever just nu och det går bra att gå tillbaka till dem också i en regression.

 Cellminnen förflyttar sig med dig igenom alla liv och kan ställa till det på olika vis. Du kan ha dåligt självförtroende, du kan fastna i olika missbruk, dina förhållanden fungerar inte, du har smärtor i kroppen som sjukvården inte har något svar på, du drar på dig skulder etc etc. 


På samma sätt som du kan uppleva "deja vu" så kan kroppen vara livrädd för vatten, fast du inte kan komma ihåg att du någonsin råkat ut för något i vatten. Du kan uppleva att du inte klarar av trånga utrymmen men du vet inte varför.

I en regression leder jag ner dig i en lätt djupmeditation och guidar dig för att hjälpa dig hitta nycklar och förståelse för mönster du lever efter idag. 


I denna behandling ingår även samtal innan och efter, samt healing för att jobba med det som kom upp under regressionen. Jag kan komma att använda mig av klangskål och kristaller i healingen som verktyg för att hjälpa dig släppa på dina gamla cellminnen.


Bra för:

Sluta röka/ äta sötsaker och andra beroenden

Självskadebeteende

Släppa gamla mönster

Traumahantering

Sömnproblematik



Behandlingar:

Regression 120 min 1200 kr


Behandlare:

Annelie Bergfjord, Din inre kraft Arvika AB