• Vid köp av 4 valfria rökelser - 15% rabatt på rökelsepinnar och rökelsekoner
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt vid 799:- / Snabb leverans

NADA-akupunktur

NADA-akupunktur är en behandling som kan jobba med dig på många olika problemområden.


Jag jobbar med fem olika punkter i öronen som kallas NADA

(National Acupuncture Detoxification Association). Behandlaren sätter fem akupunkturnålar i varje öra på fem specifika punkter vilket hjälper till med mycket olika problematik som du kan ha.


 Hela kroppen finns avbildad i öronen, precis som i händerna och fötterna där det brukar arbetas med zonterapi istället.

Så det finns en punkt för varje organ samt många olika åkommor, såsom stressreducering, allergi, sömnproblematik och självskadebeteende exempelvis i öronen.Det går som sagt att sätta för det mesta, men de fem punkterna jag ugår ifrån är:


Sympaticus - Starkt smärtlindrande. Den låter de inre organen slappna av. Du får sinnesro.


Shen men - Den här punkten har ett brett spektrum. Det är en lugnande, stärkande och avslappnande punkt samtidigt som den är antiinflammatorisk. Denna punkt hjälper till att minska stress, sömnlöshet, ångest, smärta, depression, oro och hjälper dig även med att tänka klart. Den är också antiinflammatorisk och antiallegisk.


Njure - Bra vid rädsla och även trötthet. Den jobbar också med kroppen där den stärker skelett, tänder och huvudhår. Bra vid problem runt klimakteriet, urinvägsbesvär, långsam läkning och vid dålig hörsel.


Lunga - Den här punkten lindrar astma. Kan hjälpa till om du har hud- och hårproblematik. Den hjälper till vid matsmältningsproblem, feber och hudsjukdomar. Vid sorg är det här en bra punkt att jobba med.


Lever - Den här punkten jobbar med högt blodtryck, menstruationer som är smärtsamma och kramper. Hjälper också till vid matsmältningsproblem och migrän. Den jobbar också med dig om du har problem med ilska, kort stubin, stress, depression eller frustration. Även bra vid självskadebeteende.


OBS: Har du problem med migrän och IBS exempelvis kan det först upplevas som om symptomen blir värre innan det vänder och blir bättre.


Behandling:

350 kr/40 minuter

175 kr/40 minuter om ni är två personen eller fler. (Max 6 kunder samtidigt)


Jag har även magnetkulor som jobbar konstant, dessa kan jag sätta på efter en akupunkturbehandling. Eller om du är nålrädd så kan jag sätta enbart magnetkulorna. Det är en tunn hinna guld över magneten som gör att den slår mot huden konstant. Kan kännas till en början, men det brukar lugna ner sig efter först dygnet. Jag får sätta max tre kulor i varje öra då de är kraftfulla.

Kostnad:

Ett par: 30 kr

Två par: 60 kr

Tre par: 90 kr


Behandlare:

Annelie Bergfjord, Din inre kraft Arvika AB