• Vid köp av 4 valfria rökelser - 15% rabatt på rökelsepinnar och rökelsekoner
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt vid 799:- / Snabb leverans

Holistisk healingHealingen är en mix av reiki och de naturliga energier jag samarbetar med. Jag skräddarsyr efter vad du behöver. Redskap jag kan använda mig av är exempelvis kristaller, klangskål och pendel.


Reiki är en holistisk behandling som helt enkelt aktiverar din egen kropps läkningsförmåga och aktiverar ditt immunsystem. Den jobbar med både den fysiska, mentala och andliga nivån i din kropp.

 

Jag jobbar genom att lägga händerna i olika positioner på din kropp och ibland jobbar jag med händerna ovanför din kropp.

Kundens upplevelse av reiki skiljer sig från person till person men oftast brukar ett lugn lägga sig över kunden och detta lugnet kan hålla i sig länge för vissa.

 

Reiki kan jobba med mycket problem som du upplever. Det kan vara stress, utmattning, sömnproblem, fibromyalgi, reumatiska sjukdomar, migrän, mensvärk.

Den kan verka lugnande och avslappnande på dig, det kan frisätta känslor du bär omkring på som du mår dåligt av.

Det kan också ge smärtlindring i exempelvis knän och rygg samt en snabbare läkning, då immunförsvaret förstärks. Reikin startar också en utrensning av slaggprodukter.

 

Reikin kan också göra att du upplever att du får en ökad kreativitet. Du kan lyckas lösa problem du har. Du kan också våga göra förändringar som är bra för dig. Det kan vara allt från att göra något åt din jobbsituation till att sluta röka, ändra kostvanor eller börja motionera.


De andra naturliga energierna jag samarbetar med är mina spirituella guider, som samspelar med reikins energi och ger ett kraftfullt resultat. Moder jord är en av mina guider, som hjälper till att jorda dig.


Kristallerna förstärker också healingen och jag kommer dras till vilka stenar som behövs för just dig och din behandling.

Pendeln kan jag använda mig av för att öppna och balansera dina chakran exempelvis.


Jag kan inte bota dina kroppsliga besvär, men jag kan hjälpa dig bearbeta dem.


Bra för:

Stress/ mental trötthet

Smärta/ kroppslig problematik

Sluta röka/ äta socker och andra beroenden

Släppa gamla mönster

Traumahantering

Sömnproblematik

Migrän

Stärka immunförsvaret


Behandlingar:

Holistisk healing 45 min 500 kr

Holistisk healing 60 min 650 kr

Holistisk healing 90 min 850 kr


Kombinera den med att inleda med avslappnande ansiktsmassage för att lättare varva ner


Avslappnande ansiktsmassage med healing 60 min 650 kr

Avslappnande ansiktsmassage med healing 90 min 850 kr


Behandlare:

Annelie Bergfjord, Din inre kraft Arvika AB