Om

Avslappnande ansiktsmassage

Denna ansiktsmassage är nedvarvande och jag jobbar med muskulaturen som finns i ansiktet och skallen vilket släpper på spänningar som du kan ha samlat på dig där.

Bra avslappning för alla, inklusive gravida.

Det kan också vara bra att inleda med en ansiktsmassage innan du får reiki-healing, då du kommer ner i ro och blir mer mottaglig.

Fibromassage

Fibromassagen är en väldigt lätt massage, den är lättare än taktil massage. Jag använder en speciell värmande olja och gör speciella strykningar som får igång blod- och lymfsystemet. En väldigt avslappnande massage som är varm och harmonisk.

Det är en massage som är utvecklad för de som har fibromyalgi, men den fungerar bra på andra muskel- och ledsjukdomar också.

De fungerar också bra för dig som är stressad och kanske är utmattad till och med. För den här massagen kan vara rejält avslappnande om man inte har någon kroppssmärta i grunden.

Reiki-healing

Reiki är en holistisk behandling som helt enkelt aktiverar din egen kropps läkningsförmåga och aktiverar ditt immunsystem. Den jobbar med både den fysiska, mentala och andliga nivån i din kropp.

 

Jag jobbar genom att lägga händerna i olika positioner på din kropp och ibland jobbar jag med händerna ovanför din kropp.

Kundens upplevelse av reiki skiljer sig från person till person men oftast brukar ett lugn lägga sig över kunden och detta lugnet kan hålla i sig länge för vissa.

 

Reiki kan jobba med mycket problem som du upplever. Det kan vara stress, utmattning, sömnproblem, fibromyalgi, reumatiska sjukdomar, migrän, mensvärk.

Den kan verka lugnande och avslappnande på dig, det kan frisätta känslor du bär omkring på som du mår dåligt av.

Det kan också ge smärtlindring i exempelvis knän och rygg samt en snabbare läkning, då immunförsvaret förstärks. Reikin startar också en utrensning av slaggprodukter.

 

Reikin kan också göra att du upplever att du får en ökad kreativitet. Du kan lyckas lösa problem du har. Du kan också våga göra förändringar som är bra för dig. Det kan vara allt från att göra något åt din jobbsituation till att sluta röka, ändra kostvanor eller börja motionera.

 

Jag kan inte bota dina kroppsliga besvär, men jag kan hjälpa dig bearbeta dem.

 

 


 


Distanshealing

Det här är också en reiki-healing och den är lika kraftfull som vanlig reiki.

Du kan sitta hemma i ditt hem. Gör det bekvämt för dig i en soffa exempelvis. Är du frusen så ta på dig en filt. Det ska vara behagligt och rogivande. Tänd lite levande ljus också om du vill. Det kan vara bra med avslappnande musik så du går ner i varv. Försök att stänga av tankar och fokusera på dig själv och din andning.


Det är bra om du sätter dig i en kvart innan bestämd tid så att du har kommit till ro när det är dags. Vid den tiden vi har bestämt så börjar jag sända reiki till dig. Sitt bara ner och njut och känn efter vad som känns i kropp och sinne. Jag kommer sända så lång tid som vi bestämt i förtid. Sitt sedan kvar så länge du vill efter behandlingen. En del kunder blir väldigt avslappnade och en del somnar. Jag kommer skicka ett meddelande till dig om vad jag upplevt och om du vill får du gärna dela med dig om vad du har upplevt. Jag har tystnadsplikt.

Vill du hellre ha ett samtal efteråt så löser vi det.

Regndroppsmassage

Det här är en medicinsk aromaterapi. Alla oljor jag använder kommer från Young Living som tillverkar högkvalitativa eteriska oljor. Regndroppsmassagen har fått sitt namn från att massören droppar ner eteriska oljor på ryggen på kunden, så att detta känns som regndroppar.


Det är en massage som kombinerar lätt beröring med massage av fötter, rygg och nacke. Den här massagen startar kroppens egen läkeförmåga och oljorna går in i kroppens varenda cell för att arbeta samtidigt som känslocentrumet i hjärnan aktiveras av dofterna.


Den här massagen kan lindra rygg- och nackproblematik, det kan räta ut en sned rygg, om du exempelvis har skolios.


Ditt immunförsvar blir stärkt och din egen läkningsförmåga förbättras. Denna massage rensar också din kropp på slaggprodukter. Har du en envis förkylning kan massagen hjälpa till då den bekämpar virus och bakterier.

Stress lindras och du känner dig avslappnad, samtidigt som du får energi.


Massagen är även bra mot allergier.


Helande regndroppsmassage

Det är samma massageutförande som i regndroppsmassagen, men jag jobbar här samtidigt med healing som grundar och balanserar dig båda i din fysiska och mentala kropp.

Kulplåster i öronen

Jag jobbar med fem olika punkter i öronen som kallas NADA. Vanligtvis sätter man fem akupunkturnålar på dessa punkter vilket hjälper till med mycket problematik. Hela kroppen finns avbildad i öronen, precis som händerna och fötterna där detjobbas med zonterapi.

Så det finns en punkt för varje organ samt många olika åkommor, såsom stressreducering, allergi, sömnproblematik och självskadebeteende exempelvis. Jag har inte tillstånd att sätta nålar, men jag har kulplåster som går att sätta på samma punkter som sen kan jobba så länge de sitter kvar. Kan ibland sitta upp till några veckor. Det är ett litet och diskret plåster.


Jag har magnetkulor som jobbar konstant. Det är en tunn hinnna guld över magneten som gör att den slår mot huden konstant. Kan kännas till en början, men det brukar lugna ner sig efter först dygnet. Jag får sätta max tre kulor i varje öra då det är kraftfulla.


Jag har silverkulor som du själv trycker på när du känner behov för det. Dessa är bra vid inflammationer exempelvis.


Jag har också guldkulor som inte är lika kraftiga som magnetkulorna och som du, precis som med silverkulorna, själv trycker på när du har behov av det.


Det går som sagt att sätta för det mesta, men de fem punkterna jag ugår ifrån är:


Sympaticus - Starkt smärtlindrande. Den låter de inre organen slappna av. Du får sinnesro.


Shen men - Lugnande och avslappnande punkt samtidigt som den är antiinflammatorisk. Denna punkt hjälper till att minska stress, ångest, smärta, depression, oro och hjälper dig även med att tänka klart.


Njure - Bra vid rädsla och även trötthet. Den jobbar också med kroppen där den stärker skelett, tänder och huvudhår. Bra vid problem runt klimakteriet.


Lunga - Den här punkten lindrar astma. Kan hjälpa till om du har hud- och hårproblematik. Den hjälper till vid matsmältningsproblem och hudsjukdomar. Vid sorg är det här en bra punkt att jobba med.


Lever - Den här punkten jobbar med högt blodtryck, menstruationer som är smärtsamma och kramper. Hjälper också till vid matsmältningsproblem och migrän. Den jobbar också med dig om du har problem med ilska, kort stubin, stress, depression eller frustration.

Kontakt

Ottebol Näverlia 1

67191 Arvika

070 - 295 05 45

© Copyright. All Rights Reserved.